WELKOM BIJ HES

Dagelijks met 1350 professionals de op- en overslag van verschillende bulkgoederen in volle gang houden voor onze klanten. Dat is wat wij bij HES doen. Onze collega’s zijn gekwalificeerde professionals die iedere dag voor elkaar klaarstaan.  Ben jij klaar om ons team te komen versterken?

 

 

VACATURES

WERKEN BIJ HES

WERKEN BIJ HES BETEKENT BIJDRAGEN AAN HET DAGELIJKS LEVEN VAN HUISHOUDENS EN BEDRIJVEN.

De energie uit je stopcontact, de auto waar je in rijdt of het brood in je broodtrommel, ooit waren het allemaal bulkgoederen. Grote kans dat deze bulkgoederen via een van onze terminals hun weg hebben gevonden. 24/7 werken we met ongeveer 1350 collega’s met veel plezier voor onze klanten van over de hele wereld.

Ben je gek op techniek? Of heb je meer met logistiek? Vind je het leuk om vlakbij huis toch internationaal bezig te zijn? Voel jij je thuis op een dynamische werkplek waar mensen persoonlijk en direct met elkaar omgaan? Ook dan heeft HES voor jou een wereld vol kansen.

LEES MEER

TROTS & AMBITIEUS

‘HES is een bedrijf met een indrukwekkende historie en een mooie ambitie. Tegelijkertijd zijn we ons zeer bewust van de dynamiek in de wereld om ons heen en we ontwikkelen en groeien daarin graag mee. Onze kracht ligt daarom ook in de bereidheid om te veranderen in combinatie met onze ondernemerszin. We groeien door het uitbreiden van onze bestaande terminals en het ontwikkelen en bouwen van nieuwe om zo onze klanten goed te blijven bedienen. Dat geeft een uitdagende werkomgeving en prachtige ontwikkelingskansen voor onze collega’s. Een ding verliezen we hierbij nooit uit het oog en dat is veiligheid. Voor ons een cruciaal onderdeel wanneer je bij of met HES International werkt.’
Daan Vos
CEO - HES International

ONZE TERMINALS

ONZE TERMINALS ZIJN STRATEGISCH GELEGEN IN DE BESTE HAVENS VAN EUROPA.

Begonnen in 1908 met een eerste terminal in Rotterdam. En in de 112 jaar die volgde telt HES inmiddels 18 operationele terminals in de beste havens van Europa.

HES-bedrijven bedienen het hart van industrieel Europa en hebben een unieke en onafhankelijke positie in de toeleveringsketen van bulkgoederen voor een breed scala aan producten.

ONZE DIENSTEN

LIQUID BULK
DRY BULK
LOGISTIEKE SERVICES
BREAK BULK

INTERESSE IN EEN CARRIÈRE BIJ HES?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Michiel de Mos
Recruiter

Tel: +31 6 825 793 26
E-mail: m.demos@hesinternational.eu

BLIJF OP DE HOOGTE

ONTVANG ALLE NIEUWE VACATURES DIRECT IN JE MAILBOX

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert
HES International B.V.
Weena 690, 3012 CN ROTTERDAM
www.hesinternational.eu
Disclaimer
<
Powered by Emply