"DE MODERNSTE DRY BULK TERMINAL VAN EUROPA"

HALLO, TOEKOMSTIGE COLLEGA VAN EMO

Die mooie Erasmusbrug in Rotterdam, de windmolens, de auto waar je in rijdt... Grote kans dat de ijzererts en kolen daarvoor via EMO zijn vervoerd. Net zoals de producten die nodig zijn voor het produceren van silicium dat voor het maken van zonnepanelen wordt gebruikt. Zelfs in je tandpasta en je stopcontact om je elektrische tandenborstel op te laden, kun je het terug vinden. Bij EMO werken zo’n 340 collega’s 24/7 met veel energie aan zaken die van invloed zijn op ons dagelijkse leven. Iedereen is uniek maar heeft een ding gemeen; een hoog veiligheidsbesef. 

WERKEN BIJ EMO

MET DE JUISTE MENTALITEIT

Of je nou buiten of binnen werkt op onze 170 hectare grote terminal, handen uit de mouwen is de echte Rotterdamse mentaliteit die bij EMO heerst. De schepen die wij lossen voor onze klanten vervolgen in een trein of binnenvaartschip weer hun weg naar de eindbestemming. Daar zorgen we voor met een kundig en gedreven team, en met plezier! En dat alles met een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket. Zie jij jezelf al bij ons werken?  

WEBSITE EMO

VACATURES EMO

DE ROTTERDAMSE MAASVLAKTE

DE VOORDEUR VAN INDUSTRIEEL EUROPA

Al meer dan 45 jaar komen vanuit heel de wereld de grootste zeeschepen bij EMO voor de kade. Onze toonaangevende geautomatiseerde terminal fungeert als hub voor Europa. Met onze unieke verbindingen over het water en het spoor naar het Europese achterland zijn we de logische keuze voor onze klanten, de grootste staal- en energieproducenten van Europa. En dat alles aan de poort van de Rotterdamse haven. Maak jij de schakel compleet?

TOONAANGEVEND

Niet alleen heel groot, maar ook heel modern en innovatief. Achter een op het eerste oog al decennia lang zijnde onveranderde terminal gaat een hightech bedrijf schuil dat toonaangevend is voor bulkbedrijven over de hele wereld. Geautomatiseerde machines en systemen, digitale werkprocessen, wij weten er wel raad mee.

‘In de twintig jaar dat ik hier nu werk is geen dag hetzelfde. We staan nooit stil met ontwikkelen en zijn heel vooruitstrevend als het om nieuwe technieken gaat. Vanuit de hele wereld komen ze kijken hoe wij het hier bij EMO hebben geregeld. Ik laat het altijd met veel trots zien. Zelf ben ik ook op veel plekken in de wereld geweest om nieuwe technieken te zien en persoonlijk bij leveranciers te kijken. Een hele mooie bijkomstigheid van deze baan!’
Peter de Klerk
Projectleider - EMO

SOLLICITEREN BIJ DE HES GROEP

DAT BETEKENT BIJDRAGEN AAN DE WERELD VAN MORGEN

Bijdragen aan de wereld van morgen. Dat is wat we bij HES doen. Wij zijn namelijk verantwoordelijk voor de op- en overslag van diverse bulkgoederen. Bulkgoederen die de basis zijn van tal van producten die wij in ons dagelijkse leven gebruiken. En daar kan jij onderdeel van uitmaken! Heb je een vacature gezien die je wel aanspreekt of zou je graag stage willen lopen bij HES?

SOLLICITEREN BIJ HES

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN

EMO OP SOCIAL

MEER WETEN OVER EMO? VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA